Avantatges de la construcció amb Fusta

Una nova construcció és possible més eficient energèticament, més ecològica i per tant, més sostenible.

Cada dia més edificis emblemàtics cerquen la fusta com a aliada en edificacions de gran envergadura.

Per exemple, la Superior Dome (cúpula) de la Universitat de Michigan té una alçada de quaranta-quatre metres i un diàmetre de cent seixanta-tres metres; la Universitat de British Columbia ha aixecat al 2016 a Vancouver un edifici
d’ apartaments per a estudiants de divuit plantes d’alçada.

La construcció amb fusta, ofereix una sèrie d’avantatges que la fan el millor aliat pels que volen construir pensant en l’entorn, l’eficiència energètica, la seguretat i el planeta.

A favor seu:

RESISTÈNCIA i LLEUGERESA EXCEPCIONAL: Les estructures de fusta ostenten el rècord mundial de llum, permetent disposar de grans espais lliures de pilars.

• LLEUGERA: Permet aixecar edificacions amb fonaments significativament més reduïts, i també realitzar rehabilitacions d’edificacions antigues de forma més eficaç. De la mateixa manera s’aconsegueix edificar en terrenys amb baixa capacitat portant els materials amb major seguretat i/o menor cost.

• ADAPTABILITAT al ritme viu de les ciutats i poblacions. Ofereix una reducció molt remarcable del termini d’execució d’obra, disminuint les interrupcions viàries i les molèsties de soroll i pols pròpies de les obres convencionals.

• MINVA LA CONTAMINACIÓ URBANA: Els edificis eficients de fusta consumeixen menys energia i emeten menys contaminants a l’atmosfera, en conseqüència, ajuden a millorar la qualitat de l’aire de les grans ciutats.

• SEGURA EN FRONT INCENDIS: És cert que la fusta és un material combustible, però les estructures de fusta són molt estables i segures en enfront dels incendis.

Nogensmenys és l’únic material estructural que s’empra a ell mateix per protegir-se contra les flames.

Aquestes serien les qualitats genèriques més remarcables, en pròximes entregues us farem saber més avantatges de la fusta versus les formes tradicionals de construcció.

Som enamorats de la fusta i per això us expliquem tot el món que ens apassiona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú