4 Motius Excel•lents pels que construir una casa de Fusta en comptes d’una convencional

Construir una casa de fusta, la millor opció

Tenir  una casa de fusta més enllà de viure amb harmonia en la natura i de retornar a les construccions dels nostres ancestres, és una aposta segura pel teu confort i el dels que més estimes. Un element que permet versatilitat i flexibilitat en la seva aplicació en estructures i acabats.

A més té una sèrie d’avantatges irresistibles que de ben segur us faran reflexionar en la propera construcció de la vostra vivenda.

 

1.- La fusta és un material 100% natural i renovable:

Des de l’antiguitat la fusta ha estat un dels materials més emprats per a fer les construccions i les estructures tant d’habitatges com d’equipaments comuns.  Un recurs a l’abast de tots, versàtil i excel·lent.

A Fustech fem servir fusta que prové d’arbres amb un  segell ambiental i de qualitat, i se’n garanteix la procedència de boscos controlats per a una producció més sostenible.

La gran majoria de la fusta prové d’arbres de creixement ràpid, de manera que en pocs anys es pot arribar a repoblar i reforestar el bosc.

Per descomptat, un material súper reciclable i biodegradable, de manera que no genera residus difícils de gestionar.

2.- La fusta és ecològica.

Es considera que durant la vida útil d’un arbre adult, aquest ha consumit el mateix CO2 que es necessita per processar-lo. O sigui, que es pot considerar que la petjada ecològica s’equilibra i el cicle es tanca sense perjudicar el medi ambient.

A més a més podem construir sense aigua i evitar el malbaratament d’un recurs tant important.

Un altre factor clau és que el muntatge a l’obra és fàcil, es redueix el temps de construcció, i per tant també les emissions de CO2 a l’atmosfera de la maquinària.

3.- La fusta és molt més lleugera.

Si comparem la construcció amb fusta amb altres materials com per exemple el formigó, ens trobem que la fusta pesa quasi un 70% menys que el formigó o la ceràmica.

A més a més la versatilitat de les estructures és molt valorada; unes estructures que es poden pre-fabricar i treballar a taller i així seguim de prop el control de qualitat.

4.- La fusta com a Aïllant per Excel·lència:

Aquest material té un comportament com a material “aïllant” molt resolutiu.

Es fa servir per a aïllar tant l’àmbit acústic com tèrmic. La seva aplicació fa que s’aconsegueixi una envolvent que transmet poca calor i unes bones prestacions energètiques.

És un material saludable que ofereix confort a l’interior de casa vostra.

Si voleu viure en una casa eficient i ecològica, i al mateix temps millorar l’entorn on viviu i el futur pel planeta, la construcció amb fusta és la millor opció.

Fustech cases de fusta a Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú