FUSTECH

Innovació i Experiència

Fustech és una empresa jove, formada per un equip de professionals amb una trajectòria de més de deu anys en el món de la construcció d’estructures de fusta.

La nostra fita

Des de l’inici de la nostra activitat ens hem especialitat en la fusta i el seu tractament per diferents elements constructius, per això podem afirmar que les cases de fusta que oferim són el resultat d’un llarg i acurat procés d’especialització i maduració en la tècnica i ús d’aquest material.
El nostre esperit emprenedor ens ha fet apostar des de sempre per una forta inversió en maquinària d’última tecnologia, i els sistemes informàtics més avançats del mercat.
Això fa que estiguem contents i orgullosos de la gamma de productes que els oferim, i creiem que, ara com ara, som la millor opció per construir-se una casa de fusta a Catalunya.

Per què Fustech?

T’oferim un SERVEI INTEGRAL PERSONALITZAT en la realització de cases de fusta a mida.

Tenim un equip humà proper disposat a resoldre tots els dubtes i les necessitats que tinguis. Fem del teu projecte el nostre projecte.

No ens arronsem davant de cap idea, però tampoc prometem feines que no podrem complir en un futur.

Som un equip professional integrat per diferents industrials, tècnics i arquitectes que cerca l’excel·lència en el càlcul, el muntatge i el tractament de tota mena de fusta.

Fem ús de la tecnologia més capdavantera; emprem el programa CADWORK que permet fusionar el treball tècnic amb el procés de mecanització de la nostra màquina de control numèric HUNDEGGER K2 obtenint un grau d’exactitud òptim.

Busquem solucions sostenibles i efectives que facin les llars més eficients.

Creem un producte de màxima qualitat a un preu molt competitiu.

Menú