Integra’t amb la natura amb la teva casa de fusta!

Construir una casa de fusta en un terreny situat en un entorn natural és la clau per cercar l’harmonia i crear un espai ideal per a tu i per als teus.

Fustech cases de fusta integrades a la natura

Quantes vegades veient imatges antigues o reportatges de les nostres costes, platges o boscos, no ens ha sorgit un sentiment de pena i impotència?

Veure com les edificacions sense control dels anys 70 i 80, i l’afany de les grans promotores immobiliàries, empreses hostaleres i organismes oficials, han trencat l’harmonia dels nostres paisatges, boscos i litorals d’arreu del món… ens fa reflexionar molt de l’impacte humà en la terra.

Ens pot venir al cap la típica imatge d’un hotel de luxe immens al bell mig d’una platja paradisíaca que fa que es perdi la màgia i la salut dels recursos naturals del nostre planeta.

I així, desgraciadament arreu del món…

Un canvi arquitectònic necessari

Malgrat això, gràcies a l’esforç de molts arquitectes, dissenyadors i promotores, i sobretot a l’empar de Organismes oficials i Ajuntaments s’ha aconseguit protegir moltes zones.

I des de fa bastants anys s’ha apostat per una construcció més sostenible i més adient amb el medi en el que s’ubica.

Per què escollir una casa de fusta?

Avui per avui, a més, tenim l’opció de construir tota l’edificació amb fusta, i amb materials biodegradables que, lluny de posar en perill el passatge i l’entorn, es poden mimetitzar amb l’orografia, sent petites joies constructives que s’integren 100% amb el medi.

L’Impacte al medi ambient de la construcció amb fusta

La construcció amb fusta i materials biodegradables és responsable i a més minimitza l’impacte constructiu de la zona on s’ubica l’edificació.

Per això si volem apostar pel medi ambient i per a conservar els espais naturals podent-ne gaudir d’ells és l’opció més recomanable.

La versatilitat de les estructures de fusta, és la clau

Les estructures que podem aconseguir són totalment camaleòniques. Molts arquitectes de renom a nivell Internacional han apostat i aposten per estructures futuristes de fusta, clàssiques i avantguardistes que fan les delícies dels més exigents-.

La comoditat i el confort

Fustech interior casa de fusta confortableI per descomptat, el confort que aporten els materials càlids de la fusta i els seus derivats és incomparable amb la fredor del formigó.

Caminar descalç per un terra de fusta amb el confort d’una temperatura agradable, mentre gaudim d’un passatge plujós de tardor a l’esteriors en plena natura, és un d’aquells plaers que no tenen preu… I si fos casa teva?

Inspiracions en cases de Fusta Vanguardistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú