Estem molt contents!

Un dels premis més importants d’arquitectura i per tant amb més competència són els PremisFAD

La nostra obra La casadefusta ha quedat seleccionada entre les 27 millors obres de les 484 que s’han presentat d’arquitectura.

Veure enllaç

Podeu seguir el timeline de la nostra obra en aquest perfil d’instagram @lacasadefusta o bé revisar la fitxa de Projecte

Una mica d’Història: Què són els premis FAD?

Cap al 1955, un grup de joves arquitectes espanyols va començar a reintroduir l’arquitectura moderna i contemporània, i va fer el possible que en temps de posguerra els arquitectes poguéssin aprendre i posar-se a el dia.

Recollint el testimoni dels antics Premis Anuals d’Edificis Artístics de l’Ajuntament de Barcelona, ​​que van guardonar l’arquitectura i els establiments comercials barcelonins entre 1899 i 1930, el Foment de les Arts Decoratives va crear, el 1958, els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, impulsats per l’arquitecte Oriol Bohigas. Volien reconèixer els fruits d’aquesta incipient arquitectura contemporània, que hauria de ser tan important en el món unes dècades més tard.

Des de llavors, els Premis FAD han anat guardonant any rere any les millors obres de l’arquitectura barcelonina, catalana i ibèrica. I ho han fet amb independència i constància i superant tota mena de dificultats, fins convertir-se en els premis més antics d’Europa -i potser del món- i en uns dels més prestigiosos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú